Промоция!

Как да си направим работещ онлайн магазин

480 лв. 120 лв.

Първи стъпки в електронната търговия и най-важните платформи за онлайн магазини.

1 – Въведение в електронната търговия.

2 – Запознаване с най-важните e-commerce платформи.

3 – Създаване на онлайн магазин с избрана платформа.

Категория:

Описание

ОТВОРЕТЕ ОНЛАЙН КЕПЕНЦИТЕ

fashionstore

Какъвто и бизнес да имате, той се нуждае от продажби. За да имате продажби, през магазина/офиса ви трябва да премине поток от потенциални клиенти и някои от тях да си купят вашия продукт или услуга.

За бъде този ни бизнес успешен, имаме нужда от няколко неща:

1 – Място, където  да се случва продажбата (магазин, офис).

2 – Поток от потенциални клиенти.

3 – Опитен продавач, който да може да превърне колкото може повече посетители в клиенти.

4 – Продукт, който клиентите да желаят.

divider-light

НАЙ-ВАЖНИТЕ ДЕЙНОСТИ ЗА ЕДИН СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИН

Имайки предвид тези четири основни елемента, ние имаме и четири основни дейности, като предприемач, за да поддържаме бизнеса си успешен:

1 – Да поддържаме мястото, където се осъществява продажбата в гостоприемен и „търговски“ вид.

2 – Да осигурим постоянен и увеличаващ се поток от потенциални клиенти

3 – Да усъвършенстваме уменията и действията на нашите продавачи, така че да превръщат все повече посетители в клиенти.

4 – Да осигурим качествен продукт, да стартираме нови продукти и да се грижим хората да са доволни от това.

divider-light

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВИ ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ „СУПЕРСИЛИ“

При магазините „на живо“ тези дейности изискват доста усилия, време и средства. Но, ако търговията се случва онлайн, ето къде търговецът може да си отдъхне и да излезе с един гърди напред:

1 – Можете да създадете онлайн магазин, който се управлява с по-малко ресурси, имате повече възможности за опериране и нямате ограничение в „рафтовете и витрините“.

2 – С помощта на наличните интернет маркетинг инструменти, можете да привлечете огромни потоци от потенциални клиенти, в пъти по-големи от броя посетители на вашия офлайн магазин за месеци или години.

3 – Онлайн магазинът продава 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Не почива. Винаги работи по един и същи начин. А ако го оптимизирате, може да продава все повече и повече.

Както винаги, обаче, има един проблем…

divider-light

ПРОБЛЕМЪТ

money

Изработката на онлайн магазин е скъпо начинание. Ако наемете фирма, която да го разработи, до пускането на магазина ще минат месеци и ще „олекнете“ със сума между 3 000 и 20 000 лв.

Затова изниква важният въпрос: „Мога ли сам да си направя работещ онлайн магазин и да започна да продавам в рамките на една седмица?

Отоворът е: „ДА!“

divider-light

БЕЗПЛАТНИ / ЕВТИНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА БЪРЗО СЪЗДАВАНЕ НА МАГАЗИНИ

За щастие съществуват множество инструменти, „готови“ платформи за онлайн магазини. Не се налага те да се изработват. Достатъчно е да ги вземете (изтеглите), да ги инсталирате, да направите необходимите настройки и да започнете да продавате вашите продукти или услуги.

Някои от най-популярните платформи за електронна търговия са:

 • WooCommerce
 • OpenCart
 • PrestaShop
 • Shopify
 • Cloudcart
 • Etsy

С тяхна помощ, бързо, лесно и евтино, можете да създадете своя онлайн магазин, да публикувате продукти и да започнете да продавате в рамките на броени дни.

И тук, обаче, има малка уловка: Инсталацията и настройката на някои от тези магазини понякога може да се окаже доста сложно начинание.

Именно затова реших да подготвя онлайн курс,  представящ конкретни съвети и демонстрации как можете да създададете и настроите магазин с тези платформи. В курса съм ключил и най-важната въвеждаща информация в областта на електронната търговия.

divider-light

ПРЕДСТАВЯМ ВИ:

hmwes-presentation-title

КАК ДА СИ НАПРАВИМ РАБОТЕЩ ОНЛАЙН МАГАЗИН

ПЪРВИ СТЪПКИ С WOOCOMMERCE, OPENCART, PRESTASHOP, SHOPIFY, CLOUDCART, ETSY

Какво ще научите (и ще можете да приложите в своя бизнес) от този курс:

1 – Кои са основните понятия в електронтата търговия (ще ги разбирате и ще можете да боравите с тях).

2 – Ще познавате основните платформи за електронна търговия и ще можете да вземете решение коя от тях да използвате за свой конкретен проект.

3 – Ще можете да инсталирате и направите настройките на избрана e-commerce плаформа, измежду представените в курса:

 • WooCommerce
 • OpenCart
 • PrestaShop
 • Shopify
 • Cloudcart
 • Etsy

Курсът е практически и подробен и смея да твърдя, че ви е напълно достатъчен, за да създадете и настроите (следвайки инструкциите) своя първи, а и всеки следващ, онлайн магазин.

divider-light

УЧЕБНИ МОДУЛИ

Курсът съдържа следните учебни модули (теми), дадени по-долу. Във всеки от тях има видео презентация, демонстрация и, ако е необходимо, материали за изтегляне и задачи за самостоятелна работа.

hmwes-m1-intro

hmwes-m2-platforms

hmwes-m3-woocommerce

hmwes-m4-opencart

hmwes-m5-prestashop

hmwes-m6-cloudcart

hmwes-m7-shopify

hmwes-m8-etsy

hmwes-m9-nextsteps

divider-light

КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КУРСА?

“Как да си направим работещ онлайн магазин“ е онлайн видео курс и е достъпен за курсистите по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет.

Тъй като курсът е онлайн, ще можете да се обучавате, когато и където ви е удобно и да отделяте толкова време, с колкото разполагате. Така ще можете да напредвате със собствено темпо.

Достъпът до курсът не е ограничен във времето – веднъж закупен, той си остава ваш за винаги.

divider-light

МЕТОДИКА НА ОБУЧЕНИЕ

Обучението в курса е онлайн. Не се налага лично присъствие на определено място. Основните учебни материали във всеки модул (може да варират в зависимост от нуждите и предназначението на модула) са:

 1. Текстови описания
 2. Видео презентации
 3. Видео демонстрации (където се налага)
 4. Задачи за самостоятелна работа
 5. Материали за изтегляне
 6. Линкове към други полезни материали онлайн

Постарал съм се да заложа правилното съотношение между текст и видео, теория и демонстрации (наблягам на демонстрацията и практиката), така че да имате максимални резултати за минимално време.

divider-light

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ТОЗИ КУРС?

Ако притежавате „нормален магазин“ или нямате такъв, но желаете да стартирате онлайн бизнес и да продавате в България, Европа и/или целия свят. Този курс е за вас. Особено ако сте начинаещи в електронната търговия и e-commerce технологиите.

Ще научите какво трябва да се направи, ще видите как се прави и ще можете направите свой собствен онлайн магазин с помощта на избрана от вас платформа за електронна търговия (измежду представените в курса).

divider-light

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В КУРСА?

За да получите достъп до обучението, достатъчно е да изпратите своята поръчка и да заплатите посочената цена. След това, ще получите всички необходими данни за достъп по имейл. Започнете от тук:

divider-light

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

За мен е удоволствие да представя на вашето внимание няколко отзива на мои клиенти и партньори. Те споделят своето мнение моята работа, подход, както и впечатленията си от провежданите от мен обучения.

ОТЗИВИ ОТ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ

Мария Гъбова, Маг Студио

Подборът на темите в курса е направен изключително прецизно. Засегнати са основните и най-важни неща от тематиката. За мен лично най-полезни и интересни теми бяха email маркетинга, онлайн рекламата, Маркетинга за търсачки, Маркетинга в социалните мрежи, Управление на онлайн репутацията и Онлайн статистика и анализ. Прочетох ги с удоволствие и определено научих много.

Маргарита Лулова, Shop for Beauty

Поздравления за курса! Поздравления за креативността в подхода.

Катя Ангелова

Бих искала да ви поздравя и да ви благодаря за обучението. Формата, която сте избрали, е изключително полезна и ефективна. Информацията е наистина това, което очаквах и съм изключително доволна, че съм част от това обучение.

Христо Трошев, Елит Фитнес

Много приятно ме изненада. Наистина кратко и точно инфо. Много добре подредено и представено, систематизирано и структурирано перфектно. С огромно нетърпение очаквам следващия. Лично на мен тези уроци и практическите задачи са много ценни. Точно от това имам нужда. Да видя как става, някой да ми го покаже, да мога да питам… да придобия опит и знания.

ОТЗИВИ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЪВМЕСТНАТА НИ РАБОТА

Драгомира Павлова, Вива Кредит

Работата на екипа на Вива кредит с Борил Богоев беше истинско удоволствие. Изключително компетентен, ерудиран, с невероятна харизма и чувство за хумор. Борил успя да научи екипа ни на истински онлайн маркетинг и ни показа начините да се развием като различната компания в онлайн пространството. След като приключихме съвместната ни работа той продължи да се интересува от всичко, случващо се във фирмата и да ни дава своите ценни съвети. С удоволствие бихме потърсили услугите му и за бъдещи наши проекти.

Любомира Любенова, Медия Старт

Често търсим партньори, но рядко сме напълно удовлетворени от начина им на мислене и на действие. Борил е един рядко срещан партньор. С него се работи с лекота.Това се дължи на неговите професионализъм и увереност. С него може да очаквате стриктно спазени срокове и методичност! Целенасочен и организиран е.

Поли Козарова, Маркетинг буркан

Boril Bogoev е персонален бренд в българския уеб. Един от най-активните хора, с които съм се срещала. 24х7 онлайн и не знам как успява – но също толкова време офлайн? Странно… Ще го срещнете на всяко голямо и интересно събитие за уеб бизнес и той неизменно ще бъде сред основните лектори, от които много ще научите. Вдъхновяващ. Страхотен мотиватор, ментор и обучител. Вижда тенденциите и май е сред първите, които ги анонсират. В чисто човешки план – старомодно (в най-хубавия смисъл на тази дума) добронамерен и открит. Ех, като всеки умен българин се занимава с доста неща и проекти. Понякога имам чувството, че е на 100 места едновременно. Но може би пък точно това е неговото предимство? Харесва ми, че ако сгреши, винаги си го казва, което не е често срещано в родното уеб (и не само) пространство.

Димитър Николов, MediaBit

Борил е страхотен човек с голяма усмивка и още по-големи умения в областите на маркетинга и комуникациите. Винаги е приятно да работиш с хора, които гонят креативността, вместо рутината. Едно е сигурно – дадете ли му творческата свобода да направи своята магия, резултатите за вашия бизнес ще бъдат налице!

Дарина Христова, Pierre Fabre Bulgaria

Имам удоволствието да познавам и работя вече втора година с Борил. Впечатли ме в действие, по време на семинара “Интернет Маркетинг с нулев бюджет” и по-точно с презентацията си Еmail Кama Sutra. Както в живота, така и в бизнеса, да намериш точния партньор е късмет! Е, аз имах този, да открия Борил, екипно да творим и се наслаждаваме на взаимната ни работа. Благодарение на неговия изключителен професионализъм и всеотдайност в работата, аз смело твърдя, че ние имаме едно от най-качественото маркетинг онлайн присъствие сред нашите конкуренти. Едно голямо мерси на един голям ЧОВЕК!

Ованес Ованесян, Web & Events

Работили сме с Борил многократно, като той е бил лектор на много наши събития. За мен Борил е един от най-добрите лектори (със сигурност е в топ 3) на маркетинг теми в България. Ние сме работили с над 100 лектора на подобни теми, така че това може да ви говори много! Най-важното за мен е, че Борил е страхотен човек и е винаги готов да помогне както може. Изключително точен, прецизен и усмихнат!

Бисер Вълов, BEYOND ID Studio

Работил съм многократно с Борил, следя развитието на онлайн курсовете му от години и неведнъж сме били заедно лектори на дигитални събития. Впечатленията ми винаги са били за прецизност и задълбоченост на познанията в съчетание с приятно поднесен хумор. Наскоро имах възможността да работя с него по сложен проект за създаването на поредица от обучения по поръчка за конкретен клиент, който изискваше всички елементи и примери да отговарят на тясно специализирана ниша. Борил имаше за задача да бъде основен лектор и автор на обученията, с чиято роля той се справи на завидно високо ниво, допълвайки и подобрявайки курсовете през целия изтощителен процес. За мен не остават съмнения дали да продължа съвместната си работа с него и в бъдеще.

divider-light

НАПРАВЕТЕ СВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН САМИ! СПЕСТЕТЕ МЕЖДУ 3 000 И 20 000 ЛВ. ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРОДАВАТЕ НА ИЗБРАН ОТ ВАС ПАЗАР!

Контакти       |       Общи условия       |       Политика за поверителност       |       Вход в учебната зона

© Copyright 2016. Борил Богоев. Всички права запазени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…

 • Промоция!

  Печелившият уебсайт

  480 лв. 120 лв.
 • Промоция!

  Летящ старт в Интернет маркетинга

  480 лв. 120 лв.
 • Промоция!

  Въведение в електронната търговия

  480 лв. 120 лв.
Share This