18 онлайн курса. 50% отстъпка. До 30 юни 2020 г.

Подгответе се за новия дигитален ред с ключови програми, мастер курсове, обучения и работилници по дигитален маркетинг, онлайн бизнес и продуктивност, създадени от Борил Богоев.

Какво има в Учебната зона?

„Учебната зона“ е онлайн пространство, където публикувам подготвените от мен онлайн обучения. Тук, студентите на BORILBOGOEV.COM влизат със своето потребителско име и парола и участват в обученията. Всеки студент може да кликне на съответният курс, да отвори избран модул, да гледа видеоуроците и да изпълнява практическите задачи.

В момента има публикувани 18 обучения в областта на онлайн бизнеса, дигиталния маркетинг и продуктивността. Те са планирани и създадени да ви бъдат полезни – за вас, за вашия бизнес или кариера.

Ето и наличните обучения, „поименно“ (кликнете на раздела, за да видите обученията в него)…

Общо: 18 онлайн обучения, на стойност 1800 лв!

Как да се сдобиете с избрани от вас обучения от Учебната зона (или с всички) с 50% отстъпка (до 30 юни 2020 г.)?

Ключът е в „Мъдростите на Борил“

„Мъдростите на Борил“ е леко, приятно и полезно четиво, подходящо за всяка ситуация. Книгата ще повдигне духа ви, ще даде нови идеи и перспектива, както и знания от реалния живот, маркетинг и бизнес.

„Много готино чувство за хумор. Много смислена и полезна информация, която е представена във формат, лесен за четене и възприемане.“

А до 30-ти юни 2020 г., тази многофункционална книга е и ключът към вашия безценен достъп до избрани от вас обучения от Учебната зона на BORILBOGOEV.COM, с 50% отстъпка.

Достатъчно е да направите три прости стъпки:

$

Имейлът от Ozone.bg за направената поръчка...

Препратете на адрес: boril@borilbogoev.com

$

Получавате промо-код за 50% отстъпка до всички обучения от Учебната зона.

Лично ще ви изпратя кода. Неговата валидност е до 30 юни 2020 г.

Направете първата стъпка...

Натиснете бутона, за да посетите Ozone.bg.
КЪМ OZONE.BG
Share This