Напълно убеден съм, че изграждането на качествен личен бранд е критично важно за всеки експерт, служител, предприемач и публична личност. Не е тайна, че след по-малко от месец стартирам обучението по програма „Изграждане на лична марка и репутация“ (до 19.11. тя е достъпна за ранни регистрации, с 50% намаление в цената).

Но вместо да си рекламирам обучението (което, както забелязахте, вече направих), бих искал да споделя с вас резултата от едно мое бързо проучване.

Много обичам инфографиките. Те предават много информация с помощта на красиви изображения и графики. Красота. И затова моето проучване се състоеше в това да намеря най-полезните инфографики в областта на изграждане на личната марка.

Разрових се в Интернет, пресях голяма част от намерените и ето го резултата – 7 инфографики за лично брандиране – подбрани, готови за консумация…

Инфографика №1: Как да изградим лична марка онлайн

Инфографика №2: Как да изградим личния си бранд, инвестирайки по 9 минути на ден

Инфографика №3: 10 стъпки за изграждане на личен бранд

Инфографика №4: Пътят на персоналното брандиране

Инфографика №5: Азбука на персоналното брандиране

Инфографика №6: 30 съвета за изграждане на лична марка, дадени от 30 експерта

Инфографика №7: Личната марка и вашата кариера

Още много информация може да бъде намерена в Мрежата за личната марка и нейното изграждане. Даже, бих казал, че съществува море от информация по тази тема. Именно затова, за да направя нещата по-прости, подредени и прегледни, създадох програмата „Изграждане на лична марка и репутация“.

Това е онлайн обучение, което е базирано на моя 17-годишен опит в граденето на лична марка, както и на съвременните добри практики в тази област.

Кликнете тук и вижте какво съм включил в учебния план >>

Ранната регистрация е до 19 ноември и само за този период, включването в програмата може да стане с намаление 50%.

Share This