Отдавна чакам едно нещо да се случи на българския интернет маркетинг пазар. Чакам. Чакам. И накрая се случи! Какво пък е това събитие? Продължавайте да четете…

afm-event

Задава се откриването на първата за българия афилиейт мрежа, която отговаря на моите (колкото и нескромно да звучи) изисквания.

Ето какво ме грабна при Affiliateforme:

  • Методите за проследяване
  • Възможностите за задаване на рекламни формати
  • Множеството отчети
  • Платежните модели
  • Методите за борба с измамите

Все неща, ключови за една афилиейт (партньорска) мрежа.

Създадетелите на Affiliateforme отбелязват раждането й с изискано събитие, което ще даде възможност да се запознаем с хората, които стоят зад начинанието, да се научим малко повече неща от кухнята и да видим с какво може да ни бъде полезен този нов, за нашия пазар, инструмент.

Докато гледате краткото видео-представяне, аз ще споделя малко повече за събитието (на което можете да се считате за поканени):

Партито по случай старта на партньорската мрежа ще се състои на 19.09.2013г., от 18:30 часа в градината на Park Inn by Radisson Sofia. Организаторите са подготвили предразполагаща атмосфера за комуникация и забавление, съчетана със специално подбрани питиета и гурме изкушения.

Всеки който има желание да се запознае с афилиейт платформата, ще може да участва в live демо на място.

Повече подробности за старта, както и формата за регистрация може да откриете на страницата на събитието.

Пиша с такъв ентусиазъм за събитието, защото според мен, именно подобна партньорска мрежа би била изключително полезна и важна за онлайн бизнеса в България. Собствениците на сайтове, блогове, онлайн списания и магазини ще имат възможност да споделят информация за продукти и услуги, печелейки от това. Търговците, пък, ще получат достъп до широка аудитория, плащайки за резултати, а не за празни кликове.

Ще се радвам, след като посетите събитието да споделите впечатленията си от него.

Share This