ЧЕРНО Е, НО НЕ Е ПЕТЪК! ИМА ОТСТЪПКИ, НО НЕ СА ТЕ НАЙ-ВАЖНОТО! ЩО Е ТО?

ТОВА СА ГОЛЕМИТЕ ПРОМЕНИ В BORILBOGOEV.COM

Здравейте,

Да, правилно разбрахте – големи промени се задават в BORILBOGOEV.COM. Промени, с които моята цел е да предоставя още повече стойност на вас, моите клиенти и курсисти, и то при по-изгодни финансови условия.

Тези промени ще се осъществят на три важни стъпки и днес искам да обявя първата от тях. А седмицата на „черното нещо“ е много добър момент за това. Ето я и новината:

1 – От днес, 22.11.2016 г. обявявам 60% намаление на всички мои онлайн курсове. Цените вече са коригирани.

2 – Това намаление ще бъде валидно до 27.11.2016 г. (неделя).

3 – След това, от 28.11 до 30.11.2016 г. (понеделник до сряда) намалението ще бъде 40%.

4 – От 01.12.2016 г. (това е новината) нито един от моите настоящи онлайн курсове няма да бъде в свободна и самостоятелна продажба.

Очаквайте още няколко новини-изненади в следващите дни и седмици. 🙂

Пожелавам ви прекрасен ден!

А СЕГА ВИ ПРЕДСТАВЯМ…

„ЧЕРНОТО НЕЩО“

ПОСЛЕДНОТО НАЙ-ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ НА МОИ КУРСОВЕ, КОЕТО ЩЕ ВИДИТЕ

Всеки от дадените по-долу курсове е намален с 60%. Можете да закупите които продукти пожелаете, на посочената цена. Намалението ще бъде валидно до 23:59 ч. на 27.11.2016 г. (неделя).

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА ОТ ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА

А ДО ТОГАВА – ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ „ЧЕРНОТО НЕЩО“!

 

ВИЖТЕ КАКВИ ОТЗИВИ ДАВАТ МОИТЕ КУРСИСТИ, КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ ЗА МЕН И МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ

През цялото ни познанство Борил се превърна в нещо като мой виртуален ментор, чийто ценни съвети са ми помагали изключително много и то в доста напрегнати моменти.

Не се сещам вече за всички пъти, в които Борката ми е подавал ръка за проблеми, които съм имал в различни области от неговия дълъг професионален опит в дигиталния маркетинг и правенето на страхотни сайтове.

Ще Ви призная нещо – когато пиша на Борил, нямам търпение да ми отговори, защото от минали разговори с него знам, че и този път ще ми предложи най-добрият съвет, свързан с дигиталния маркетинг.

Христо Стоянов

Lifehack.bg

Имам удоволствието да познавам и работя вече втора година с Борил. Впечатли ме в действие, по време на семинара “Интернет Маркетинг с нулев бюджет” и по-точно с презентацията си Еmail Кama Sutra.

Както в живота, така и в бизнеса, да намериш точния партньор е късмет! Е, аз имах този, да открия Борил, екипно да творим и се наслаждаваме на взаимната ни работа. Благодарение на неговия изключителен професионализъм и всеотдайност в работата, аз смело твърдя, че ние имаме едно от най-качественото маркетинг онлайн присъствие сред нашите конкуренти.

Едно голямо мерси на един голям ЧОВЕК!

Дарина Христова

Brand Manager, Pierre Fabre Bulgaria

Работил съм многократно с Борил, следя развитието на онлайн курсовете му от години и неведнъж сме били заедно лектори на дигитални събития. Впечатленията ми винаги са били за прецизност и задълбоченост на познанията в съчетание с приятно поднесен хумор.

Наскоро имах възможността да работя с него по сложен проект за създаването на поредица от обучения по поръчка за конкретен клиент, който изискваше всички елементи и примери да отговарят на тясно специализирана ниша. Борил имаше за задача да бъде основен лектор и автор на обученията, с чиято роля той се справи на завидно високо ниво, допълвайки и подобрявайки курсовете през целия изтощителен процес.

За мен не остават съмнения дали да продължа съвместната си работа с него и в бъдеще.

Бисер Вълов

BEYOND ID Studio

Работата на екипа на Вива кредит с Борил Богоев беше истинско удоволствие. Изключително компетентен, ерудиран, с невероятна харизма и чувство за хумор. Борил успя да научи екипа ни на истински онлайн маркетинг и ни показа начините да се развием като различната компания в онлайн пространството. След като приключихме съвместната ни работа той продължи да се интересува от всичко, случващо се във фирмата и да ни дава своите ценни съвети. С удоволствие бихме потърсили услугите му и за бъдещи наши проекти.

Драгомира Павлова

Вива Кредит

Работили сме с Борил многократно, като той е бил лектор на много наши събития. За мен Борил е един от най-добрите лектори (със сигурност е в топ 3) на маркетинг теми в България.

Ние сме работили с над 100 лектора на подобни теми, така че това може да ви говори много! Най-важното за мен е, че Борил е страхотен човек и е винаги готов да помогне както може.

Изключително точен, прецизен и усмихнат!

Ованес Ованесян

Web & Events

Често търсим партньори, но рядко сме напълно удовлетворени от начина им на мислене и на действие. Борил е един рядко срещан партньор. С него се работи с лекота.Това се дължи на неговите професионализъм и увереност. С него може да очаквате стриктно спазени срокове и методичност! Целенасочен и организиран е.

Любомира Любенова

Медия Старт

Boril Bogoev е персонален бренд в българския уеб. Един от най-активните хора, с които съм се срещала. 24х7 онлайн и не знам как успява – но също толкова време офлайн? Странно… Ще го срещнете на всяко голямо и интересно събитие за уеб бизнес и той неизменно ще бъде сред основните лектори, от които много ще научите.

Вдъхновяващ. Страхотен мотиватор, ментор и обучител. Вижда тенденциите и май е сред първите, които ги анонсират. В чисто човешки план – старомодно (в най-хубавия смисъл на тази дума) добронамерен и открит.

Ех, като всеки умен българин се занимава с доста неща и проекти. Понякога имам чувството, че е на 100 места едновременно. Но може би пък точно това е неговото предимство? Харесва ми, че ако сгреши, винаги си го казва, което не е често срещано в родното уеб (и не само) пространство.

Поли Козарова

Маркетинг буркан

Борил е страхотен човек с голяма усмивка и още по-големи умения в областите на маркетинга и комуникациите. Винаги е приятно да работиш с хора, които гонят креативността, вместо рутината. Едно е сигурно – дадете ли му творческата свобода да направи своята магия, резултатите за вашия бизнес ще бъдат налице!

Димитър Николов

MediaBit

Share This