ЕСЕНТА ДОЙДЕ. ВРЕМЕ Е ЗА ОБУЧЕНИЯ!

Лятото мина. Ваканциите отшумяха. Градовете се изпълниха с обичайната глъчка и трафик. Активният бизнес сезон започна. Чакат ни много предизвикателства и много интересни моменти. Едно е сигурно – за да посрещнем всеки нов проблем или предизвикателство, трябва да се издигнем на ниво над това на проблема.

Тук, на дневен ред идва обучението. Всички знаем, че със завършването на училище или университет, ученето не само че не свършва, но става все по интензивно и все по-задължително. Ако не се учим и усъвършенстваме в нашата професионална област, нямаме шанс да отговорим на изискванията на съвременната динамична бизнес среда.

Една от най-бързо променящите се среди са дигиталният маркетинг и бизнес. Тук всичко се движи бързо. Платформите се променят непрекъснато. Конкуренцията расте главоломно и десйтва светкавично. Новости се сипят на всеки кръгъл час. Ако не се учим постоянно, ние не стоим на едно място, а буквално се движим назад.

ЗА ДА ВЪРВИТЕ НАПРЕД И ДА РАЗВИВАТЕ БИЗНЕСА СИ, ПОДГОТВИХ ЗА ВАС ДВА СПЕЦИАЛНИ УЧЕБНИ ПАКЕТА

THE ULTIMATE E-COMMERCE TRAINING PACK

Ако от тази есен възнамерявате да стартирате онлайн бизнес или да вложите повече енергия в развитието на своето настоящо начинание, този пакет е за вас. В него съм включил водещи курсове, които покриват практически всички важни елементи на електронната търговия.

Ето какво включва пакетът:

ПЕЧЕЛИВШИЯТ УЕБСАЙТ

Губите много повече пари от сайта си, отколкото предполагате! Можете да спечелите от него много повече, отколкото сте способни да си представите!

Стандартна цена: 240 лв.

Е-ПРАВО

Осигурете непоклатима правна защита за вашия бизнес онлайн.

Стандартна цена: 360 лв.

ВЪВЕДЕНИЕ В ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ

Как да изградим успешен онлайн магазин от нулата – стъпка по стъпка.

Стандартна цена: 192 лв.

EMAIL МАРКЕТИНГ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Практическо ръководство: Как да правим успешен имейл маркетинг с MailChimp.

Стандартна цена: 96 лв.

ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ Е 888 ЛВ. ЦЕНАТА НА ПАКЕТА Е 192 ЛВ. СПЕСТЯВАТЕ 696 ЛВ. ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВАЛИДНО ДО 18.09.2016 Г. / НЕДЕЛЯ.

ONLINE BUSINESS STARTER PACK

 

Специален пакет от шест курса, обхващащи важни теми от стартирането на бизнес, работата с клиенти и реализиране на продажба, маркетинг, трафик и имейл маркетинг.

Ето кои курсове са включени в пакета:

КАК ДА ВДИГНЕМ САМОЛЕТА

Имате идея за бизнес, но нямате бюджет за маркетинг и достигане до клиентите? Това е проблем… Който има решение.

Стандартна цена: 48 лв.

АНАТОМИЯ НА ТРАФИКА

Успешни стратегии за осигуряване на пълчища от заинтересувани и мотивирани посетители към вашия уебсайт, блог или страница.

Стандартна цена: 48 лв.

EMAIL КАМА СУТРА

Взаимно удоволствие и печалба от Email маркетинга.

Стандартна цена: 48 лв.

ЛЕТЯЩ СТАРТ В ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГА

Интензивен практически онлайн курс, който предоставя поглед върху голямата картина, както и реални знания и умения, комбинирани с резултати още по време на самото обучение.

Стандартна цена: 240 лв.

ТАЙНАТА КНИГА НА МАИТЕ

14-те техники, които ни позволяват да владеем ума и сърцето на потенциалния клиент и стъпка-по-стъпка – неусетно и сигурно – да го доведем до съзнателното решение за осъществяване на покупка.

Стандартна цена: 48 лв.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА МАРКА И РЕПУТАЦИЯ

Независимо дали сме специалисти в определена област, които си търсят работа или предлагаме услуги и продукти, жизнено важно е да се отличим от масата, да ни забележат, харесат и наемат.

Стандартна цена: 48 лв.

ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ Е 480 ЛВ. ЦЕНАТА НА ПАКЕТА Е 96 ЛВ. СПЕСТЯВАТЕ 384 ЛВ. ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВАЛИДНО ДО 18.09.2016 Г. / НЕДЕЛЯ.

Ако сте закупили някой от курсовете, които участват в пакетна оферта, но искате да притежавате и някой от другите… Изпратете на boril@borilbogoev.com кои продукти притежавате и кой пакет ви интересува и аз ще ви направя персонална оферта, не по-малко изгодна от пакетната.

Share This