bb-courses

Силно вярвам в силата и възможностите на онлайн обучението. Да, то има своите недостатъци, но – в съвременния динамичен свят – смятам, че предимствата му са много по-силни и значими.

Защо предпочитам да се обучавам онлайн и защо харесвам дигиталното обучение?

  1. Мога да го правя по всяко време.
  2. Мога да го правя от всяко място с връзка към интернет.
  3. Мога да гледам, слушам, попълвам тестове, да се упражнявам – лесно и бързо.
  4. Мога да го правя с капучино в едната ръка и по пижама.
  5. Мога да го споделям лесно с другите.
  6. Мога да прескачам и/или подбирам това, което изучавам.

С две думи, аз съм фен на онлайн обучението, защото то ми предлага две много важни за мен неща – свобода и удобство.

Ако тези две неща са важни и за вас, имам добри новини. Представям на вашето внимание 21 (към този момент) онлайн курса, които ще ви помогнат да придобиете знания и умения в области като:

В „далечната“ 2011 година курсът беше само един – „Летящ старт в Интернет маркетинга„. После станаха два, три, четири. И сега стигнах до 21.

Всеки от курсовете се състои от съвкупност от учебни модули, всеки от които предлага на вашето внимание видеоуроци, материали за изтегляне, възможност за задаване на въпроси, тест за самооценка.

За да участвате в избран от вас курс е достатъчно да влезете с вашето потребителско име и парола (по всяко време и от всяко място, където има връзка с Интернет) и да гледате видеата, да си изтеглите материалите или да попълните тестовете за самооценка.

Към момента курсовете са три основни типа:

Лекции. С продължителност от около 1 час. Представят една конкретна тема под формата на презентация, демонстрации (където е необходимо) и примери.

Работилници. Състоят се от един до 10 модула, като се набляга на практическата част – демонсттрации, упражнения, конкретни задачи и резултати.

Мастер курсове. Цялостни и обхватни онлайн курсове, представящи различните аспекти на една по-широка тема. Разполагат, както с достатъчно теоретичен материал, така и с много практически занимания.

Някои от тези курсове са напълно завършени. Като например „Е-ПРАВО“ (воден от Десислава Станкова и продуциран от моя милост). Други са в процес на обновление, като „Летящ старт в Интернет маркетинга„. А трети се разработват в момента, като „Блог за милиони„. Динамиката е навсякъде!

Същото се отнася и за цените на тези курсове. В зависимост от етапа на разработка/обновление, курсовете се предлагат с различна цена. Тези, които се актуализират, са налични със съответната отстъпка, а тези, които в момента разработвам – ех – давам ги временно на безценица 🙂 или, ако трябва да бъдем по-модерни – pre-order.

Не искам да звуча като „продавач-консултант“, но наистина, сега е моментът да се сдобиете с едно или повече онлайн обучения. С напредването на разработката на даден курс, възнамерявам да актуализирам съответно и неговата цена.

Така че, наистина, динамиката е навсякъде. 🙂

Да не забравя – две важни неща. Почти винаги, курсистите ми задават два основни въпроса и затова мисля, че е важно тук да дам и техните отговори.

Въпрос № 1: Докога ще имам достъп до курса?

Моят отговор: Всеки курс, в който сте се включили е на ваше разположение неограничено дълго време, т.е. завинаги.

Въпрос № 2: А когато информацията остарее? Какво правим?

Моят отговор: Регулярно преглеждам и обновявам курсовете, където е необходимо. След като веднъж сте станали част от даден курс, всички следващи негови промени и обновления ще бъдат достъпни за вас, без да е необходимо да заплащате допълнително за това.

Но стига съм философствал. Представям на вашето внимание моята колекция от онлайн курсове. Ако сметнете, че някой от тях може да ви бъде полезен, ще бъда щастлив да се присъедините към все по-голямото общество от мои – употребявам думата с умиление, а не с чувство за собственост 🙂 – курсисти.

Разгледайте курсовете и се регистрирайте

Share This