Тази събота (6 април) ще бъде много интересна. Ще направя нещо невиждано (от мен) – две участия в един ден. Това си е жив двоен удар за публиката!

Дори Веско Маринов не си позволява такива волности, но аз се престраших.

За мен денят определено ще е посветен на имейл маркетинга.

Рано сутринта, скачам в сребърната стрела и пътувам за Пловдив, където ще се изявявам на жълтата трибуна на E-Manager (трето издание). Жоро е успял да събере голяма навалица от интересни лектори и лекции и мисля, че ще се получи доста добро и полезно събитие.

Моя милост ще разказва за успешните имейл кампании. Подготвил съм се с доста прагматични слайдове, които се надявам да бъдат от директна полза за участниците в семинара.

След лекцията отново яхвам возилото и се насочвам към следващото събитие – епохалното, ДЕСЕТО, издание на Social Me Workshop.

Ален, Марио и Люси ми оказаха честта да ме поканят за лектор в това юбилейно издание на семинара и аз съм подготвил нещо, което може да бъде определено само по един начин – „брутално розово“.

Темата ми е „Любовната игра в имейл маркетинга„.

Има добри и лоши любовници. Има добри и лоши имейл кампании. Имейл маркетингът не е само спам, както и любовта не е само долнокачествено немско порно.

Акцентът на лекцията ми е върху комуникацията с абонатите от имейл списъка и интеграцията на кампаниите (от технологична гледна точка, а и като дейности) със социалните мрежи. Няма да пропусна да агитирам срещу СПАМ-а, разбира се.

Очертава се една забавна, активна и интересна събота. Ще се радвам да се видим на първото, второто или и на двете събития.

Share This