ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТЛАСЪК ЗА ТВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН!

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ, ПОКРИВАЩО ВСИЧКИ СТЪПКИ ОТ E-COMMERCE ПРОЦЕСА

„Въведение в електронната търговия“ е най-обхватният, подробен, добре структуриран и практически курс в България, насочен към собственици на онлайн магазини или желаещи да стартират онлайн бизнес.

Електронната търговия се развива с бурни темпове. В световен мащаб. В Европа. В Източна Европа. Българите са похарчили над 400 милиона (!) лева за пазаруване онлайн през 2014 година. И това е само началото.

Най-добрият момент да яхнете тази вълна на успеха беше преди 5-6 години. Следващият най-добър момент е днес.

ЗА АВТОРА НА КУРСА

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 15 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, Интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.

Борил е бивши директор “Маркетинг и UX” на BFashion (компанията е позната в България с марката си Koketna.com).

Създател е на онлайн курсовете “Печелившият уебсайт”, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, “Тайната книга на маите”, “Как да вдигнем самолета”, “Изграждане на лична марка и репутация онлайн”, “Анатомия на трафика” и “Афилиейт печалби”. Борил е автор на книгата “MASTER of SLIDES” и съавтор в “Блогопедия” и “101 Маркетинг приказки”.

Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

Силно вярва в силата на Интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

 

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ

Той продава за вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Позволява ви да предлагате немислимо разнообразие от стоки. Можете да обслужите и помогнете на огромен брой клиенти.

И, не на последно място, онлайн магазинът може да ви донесе и значителни количества пари. Да, дори и в България. А да не говорим за възможностите, които се разкриват, когато излезем на международния пазар.

 

КАКВО НАПРАВИХ…

През годините натрупах доста опит в областта на онлайн бизнеса и дигиталния маркетинг и исках да споделя с вас някои важни неща във връзка със създаването на успешен и печеливш онлайн магазин.

Когато обмислих и събрах на едно място информацията, обаче, се оказа, че тя е като една непроходима джунгла. Огромно количество, в което „нормален човек“ трудно би могъл да се ориентира.

Затова се захванах и орязах излишното, организирах по логичен и лесен за възприемане начин същинската информация. Запазих само практическите елементи, с минимално количество теория. Исках ориентация към резултати, а не обстойни разсъждения и празни приказки…

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ?

Кои са 11-те ключови понятия, които е трябва да познавате преди старта?

Кои са 9-те най-важни и неизбежни стъпки за успеха на всеки онлайн магазин?

Как да намерите печеливша идея за пазар, ниша и продукт за своя уеб бизнес?

Как да намерите печеливша идея за пазар, ниша и продукт за своя уеб бизнес?

Как да създадете идеята за своя марка и да я придвижите към реалността?

Как да осигурите перфектен дизайн за вашия онлайн магазин за жълти стотинки?

Кои са ефективните начини за осигуряване на поток от клиенти към сайта ви?

Кои са основните елементи на продуктовия цикъл и как да ги реализирате?

Кои са най-важните страници, които клиентите посещават във вашия е-магазин?

Как да направите така, че да купуват от вас повече, по-често и за по-големи суми?

Какво представляват програмите за лоялност и как да ги използвате в практиката?

План за действие – кои са следващите стъпки, след като завършите този курс?

КАКВИ МОДУЛИ СА ВКЛЮЧЕНИ В КУРСА?

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУРСА

“Въведение в електронната търговия“ е онлайн видео курс и е достъпен за курсистите по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет.

Тъй като курсът е онлайн, ще можете да се обучавате, когато и където ви е удобно и да отделяте толкова време, с колкото разполагате. Така ще можете да напредвате със собствено темпо.

Достъпът до курсът не е ограничен във времето – веднъж закупен, той си остава ваш за винаги.

Всеки от учебните модули се състои от 7 до 10 урока. А всеки урок съдържа: видео презентация, видео демонстрация (където е необходимо), задачи за самостоятелна работа и допълнителни материали.

СТАРТИРАЙ СВОЯ ОНЛАЙН БИЗНЕС СЕГА!

Твоят онлайн магазин има нужда от малко know-how, за да се изстреля в стратосферата на електронната търговия и да започне да ти носи прихода, който очакваш от него.

Имаш 30 дни от датата на заплащането на курса, за да решиш дали е полезен за теб или не. Ако се окаже, че не си доволен, ще върна заплатената от теб сума в пълен размер.

Share This