bb-member-card-525px

Ето, че Новата 2014-та дойде и аз реших да направя някои нови неща със сайта и неговото съдържание. Да видим сега, какво съм ви подготвил за следващите седмици и месеци…

Тъй като динамиката ще бъде голяма, представям на вашето внимание само ключовите неща. А идеите, които – сигурен съм – ще ми идват в движение, ще бъдат прилагани – също в движение.

Цените вече са в евро

Ако се разходите из моя онлайн магазин, ще видите, че цените вече са представени с по-малки числа. Е, това е, защото преминах към по-компактна валутна единица – евро.

Въпреки, че изглежда странно, това решение беше взето след дълъг размисъл и има доста дълбоки рационални корени. Ще се радвам да споделите своето отношение.

Нов начин на плащане: PayPal

Доскоро единственият възможен начин на плащане в магазина беше с банков превод.

Това се оказва доста неудобно, особено за физически лица. Все пак не всеки има за любимо занимание попълването на платежни нареждания, вносни бележки или използването на интернет банкиране.

Сега, избирайки PayPal, ще можете да заплатите бързо и лесно и, съответно, много по-бързо да получите достъп до желаниет от вас онлайн курсове.

Изгря Златният абонамент

Замисляйки се върху страхотния успех на „Голямата черна кутия“ (Черен петък 2013), както и върху няколкото писма от клиенти, осъзнах няколко важни (поне за мен) неща:

[unordered_list style=“arrow“]

  • Хората и бизнесите (особено малките) имат вопиюща нужда и голямо желание да се образоват в областта на интернет маркетинга и онлайн бизнеса като цяло.
  • Отзивите за подготвяните от мен онлайн курсове са над 90% позитивни, което направо ме хвърля в екстаз. Благодаря!
  • Цените са „височки“. Хората искат да си купят, но им се вижда скъпо и изчакват.

[/unordered_list]

Затова взех генерално решение – стартирам нова инициатива, която нарехок „Златен абонамент„.

Идеята е, че предоставям пълен достъп до всички онлайн курсове – вече публикувани, както и такива, върху които работя в момента и скоро ще се появят на бял свят.

Достъпът се предоставя срещу наистина ниска цена – 77 евро. А уловката е, че става въпрос за абонамент, т.е. този достъп е валиден за една година напред.

Повече за „Златния абонамент“ можете да научите тук. Също така ще се радвам да споделите впечатленията си за идеята.

И още нещо…

Задава се нещо (т.е. не се задава, а аз го придвижвам към вас), което има работно заглавие „Учебни канали“. Какво е то и защо е супер, ще се разбере много скоро.

А дотогава ви пожелавам прекрасни дни и спокойни нощи в преследване на най-смелите ви мечти!

Share This