Както е известно на всички, имам слабост към маркетинга и продажбите. 🙂 И затова е обяснимо защо едно от най-вълнуващите за мен събития през миналата година беше посещението на Сандро Форте и провеждането на семинара King of Sales. Пълната зала, забавните лекции и летящите из въздуха идеи разпалиха въображението ми и ме вдъхновиха за седмици напред.

Определено радостта ми беше голяма, когато разбрах, че ще има и второ издание. Точа му се от месеци. И ето, че то вече чука на вратата, така да се каже.

Този път лектор ще бъде Франк Фърнес. Забавен и авторитетен, Франк обещава да направи добро шоу и да представи доста интересни неща. Очаквам лекциите му за:

  • Характеристиките на успешния продаач.
  • Стратегиите за намиране на клиенти.
  • Как да достигнем човека, който взема решения.
  • Дрес код за успех.
  • И… всички останали.

Цялата програма на семинара можете да видите тук.

Чакам с нетърпение да дойде четвъртък. Събитието е тогава, на 28 март. Регистрацията започва от 09:00 и аз определено ще съм там. След това, се надявам да съм събрал достатъчно материал, за да напиша едно напоително резюме.

Ако се занимавате (или искате да се занимавате) с продажби, може би си заслужава да вземете предвид тазгодишния King of Sales семинар. Пълна информация за него можете да получите тук:

http://kingofsales.eu/frankfurness

Аз вече съм подготвил един празен тефтер и две химикалки. 🙂

Share This