Здравей,

Благодаря ти, че се включи в „Тотална оптимизация за продажби“. Това е обучение, общност и набор от инструменти, които имат за цел да ти помогнат да увеличиш печалбите от бизнеса си и да спестиш излишните разходи и загуби.

Ако имаш въпрос или препоръка, не се притеснявай да пишеш, както в групата, така и на моя имейл: boril@borilbogoev.com.

Отново благодаря и приятни занимания!

За твоя успех,
Борил Богоев

ЕТО КАКВО ЩЕ НАМЕРИШ В РАМКИТЕ НА ПРОГРАМАТА:

Практическо ръководство

Това кратко, но много полезно ръководство обединява в себе си основните понятия и практики, свързани в оптимизацията на сайтове за продажба. Ще научиш какво е оптимизация, кои са основните стъпки, показателите за успех, как можем да влияем и от как да измерваме успеха.

Ръководството е в PDF формат и можеш да го изтеглиш и принтираш, ако желаеш. Въпреки това, с цел опазване на околната среда, бих ти предложил да го „консумираш“ в електронен формат.

Работна тетрадка

Това е практическо помагало, което ще ви води в упражненията, дадени към програмата – от практическото ръководство и от учебните сесии (описани по-надолу).

Най-важните елементи са маркирани, като има съответни полета за попълване на отговори и водене на бележки.

Попълването на работната тетрадка, докато изпълнявате практическите упражнения ви гарантира, че сте усвоили материята максимално ефективно и пълноценно.

Можете да изтеглите тетрадката в WORD формат и да я принтирате, или да пишете директно във файла (препоръчвам последното).

[ ОЧАКВАЙ СКОРО ]

Затворена Facebook група

Всички участници в програмата, получават достъп и до специална, затворена Facebook група, където могат:

1/ Да задават въпроси и да получават отговори от мен и от колегите, участници.

2/ Да питат за мнение и съвет.

3/ Да намерят партньори и клиенти.

4/ Да помагат на другите.

Учебни сесии

В рамките на програмата, ще предоставя на вашето внимание четири много учебни модула. Те ще бъдат под формата на записани видеа (обучения) с възможност за задаване на въпроси и получаване на отговори от моя страна. Обученията съдържат лекция, демонстрация (където е необходимо), примери и стъпки за действие.

Темите на модулите са, следните:

Модул 1: Оптимизация на онлайн магазин

Ключови показатели и стратегии за подобряването на продажбите на онлайн магазин. Ще разгледаме много примери и практически стратегии, които ще можете да приложите още същия ден или седмица.

Модул 2: Оптимизация на имейл маркетинга

Това е един от най-ефективните канали за продажби онлайн и ще разгледаме най-важните показатели за успех и критични стратегии за подобряване на резултатите.

Модул 3: Идеи за оптимизация и подобрение

Ще разгледаме над 20 примера, които дават конкретни идеи за това какво можете да подобрите във вашия уебсайт или магазин и какви резултати можете да очаквате (на база на постигнатото от други в същата ситуация).

Модул 4: Ценови стратегии за увеличаване на продажбите

Цената е един от най-важните фактори, които влияят върху решението за покупка при клиентите, особено в България (както всички знаем). При тази сесия ще разгледаме множество, лесни за прилагане, стратегии, свързани с формирането и представянето на цените във вашия онлайн магазин така, че да увеличите вероятността за реализиране на продажба.

Библиотека с полезни ресурси

През последните години събрах един голям (направо огромен) обем от полезни ресурси – основно електронни книги – в областта на онлайн бизнеса и маркетинга. Реших да споделя тези ресурси с вас.

Повечето от електронните книги са на английски език поради простата причина, че не разполагам с толкова голям времеви ресурс, за да преведа всички материали на български.

Въпреки това, събраната информация, като стойност, е практически безценна.

БЛОГОВЕ, КОИТО ПРЕПОРЪЧВАМ

Продуктивност
Електронна търговия
Оптимизация за продажби

КНИГИ, КОИТО ПРЕПОРЪЧВАМ

РЕСУРСИ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ

Share This