Кога за последно писахте любовно писмо? На кого? Как реагира тя/той? Ето няколко практически съвета как да подобрите резултатите следващия път…

1. Започнете със „Здравей“ или „Привет“. В никакъв случай не се обръщайте по име към обекта на своите въжделения. Така навлизате в личното й/му пространство.

2. Привлечете вниманието на обекта с шокиращ факт или проблем. Опитайте се да използвате силни изрази от типа „знам, че е гадно да си самотен и тъжен“ или „шест месеца без секс, а може да бъде и по-зле“. Още по въздействащо е, ако споменете: „милиони жени/мъже по света няма да намерят своята любов на живота“ и оставите този тежък факт да виси във въздуха.

3. Задължително изтъкнете своите конкурентни предимства. Колата, която карате, марката на мобилния ви телефон и размера на вашите първични и/или вторични полови белези са от решаващо значение. Не се стеснявайте, похвалете се малко (преувеличавайки тук-там).

4. Посочете какво точно предлагате. Ако говорите завоалирано и с намеци, никой няма да ви разбере. Точно и ясно представете своята оферта – колко пъти ще я водите на ресторант, колко време издържате на секс, кога какъв подарък ще подготвите. Така тя/той ще може да вземе информирано решение. Неизвестността плаши.

5. Калкулирайте печалбата за нея/него. Ако обектът на чувствата ви не знае какво ще получи от връзката ви като полза за себе си, няма как  да се навие. Затова сумирайте ползите ясно и прегледно – „оргазми 3 до 5 пъти в седмицата“, „забавление в нощни клубове с изпиване на до 300 г качествен твърд алкохол на вечер“, „завист от страна на поне 3 приятелки за новото гадже и колата, в която то ви вози“. Поставете се на нейно/негово място и пишете смело.

6. Приведете примери и представете отзиви. Много е важен т.нар. social proof. Включете в писмото си цитати от (позитивни) мнения на поне три ваши предишни приятелки/приятели, по възможност със снимка. Така тя/той ще види, че си има работа с опитен любовник и добър партньор и всичко ще бъде наред.

7. Поискайте си директно. Време е за действие. Кажете го направо: „искам да ми станеш гадже“, „да се виждаме всеки ден“, „да правим секс до припадък“, „да си имаме три деца“ и задължително завършете с мощен призив за действие: „отговори на писмото ми сега“ или „какво чакаш, натисни Reply и ми отговори с дата и час на срещата“. Хората са пасивни и имат нужда от побутване. Не оставяйте нещата на случайността

8. Предложете стимул. За да ускорите вземането на решение, създайте усещане за липса, ограничение и конкуренция, комбинирани с награда. Например: „Ако ми отговориш до утре на обяд, получаваш подарък – розов мъхест вибратор. Побързай, аз съм само един, а още 3 момичета ми писаха с желание за среща и то само в рамките на вчерашния ден“.

9. Изпращайте писмата колкото може по-често. Въздействието трябва да се поддържа. Не забравяйте да изпращате писмото си всеки ден. В никакъв случай не го променяйте. Така ефектът му е гарантиран.

„Ххххмммммммммммммммммм. Тоя май ни будалка нещо!?“

Мълча си. 🙂 Ще говоря на Интернет маркетинг с нулев бюджет 5.

Share This