mos-3d-cover_560

Колко е важно презентирането за вас? Можете ли да подготвите добре изглеждаща презентация на PowerPoint? Можете ли да се изправите пред 20 или 200 човека и да я представите? Можете ли да предизвикате емоции, разбиране, действие с тази презентация?

Според мен, говоренето пред публика и презентирането са едни от най-важните умения в съвременния свят. Те са полезни, както за разгръщането на кариерата, така и в личния живот.

Независимо дали говорите пред общото събрание на блока, презентирате пред управителния съвет на компанията или се опитвате да спечелите голям клиент, умението да представяте мислите, идеите и офертите си по подходящ начин, пред аудитория, винаги ще бъде вашият най-силен коз.

Аз започнах с презентациите преди почти 10 години. Отначало бяха свързани с продажби пред малки групи от хора – 2 до 10. После аудиторията се разшири. След това, за първи път говорих пред 200 човека, след това – пред 300. Провеждал съм едночасови лекции и целодневни семинари… Натрупах доста опит в тази област.

Реших да организирам, да обобщя и да споделя този свой опит с колкото може повече хора. Така, мисля си, ще имам възможност да им помогна да развият по-добре своята кариера и – дори – лични отношения.

И така, написах книга. Кръстих я „MASTER of SLIDES: Rock ‘n’ Rule Your Audience“. Публикувах я в Amazon и сега тя е на ваше разположение. Можете да я изтеглите по всяко време и да я четете на своя Kindle четец или през приложения на Android или iOS устройство, компютър или мак.

Можете да научите повече за книгата тук:
http://www.amazon.com/dp/B00U5ZI26O

За ограничен период от време – до неделя, 8 март 2015 г – ще можете да я изтеглите безплатно от Амазон. След това, цената ще започне плавно да се покачва.

Ако прецените, че темата за презентирането е важна за вас (а моето лично мнение е, че е важна), изтеглете книгата, мисля че ще ви хареса. А ако останете доволни от нея, ще бъда щастлив, ако напишете в Амазон своето мнение за прочетеното.

Пожелавам ви приятно четене и успех във всички начинания!

Изтеглете MASTER of SLIDES сега!
Share This