monster

Досега не бях прекалявал толкова много. „Летящ старт в Интернет маркетинга“ се получи доста обемен курс, но по всичко личи, че „Бизнес платформа за успех“ – със своите над 130 видеоурока, групирани в 14 модула, направо ще го „издуха“.

Бизнес платформа за успех“ е онлайн курс, насочен към професионалисти, консултанти, собственици на малък и среден бизнес. Неговата цел е да помогне на всички тях да се справят сами с предизвикателството „онлайн присъствие“ и то да го направят по един наистина професионален начин.

Това е най-подробният и изчерпателен онлайн курс, който съм създавал до сега. Модулите му се състоят от по 10 видеоурока, като във всеки от тези уроци с теория, примери и демонстрация се разкрива по един важен елемент на съответната тема.

От създаването на уебсайт, подготовката на блог, инсталирането на онлайн магазин и създаването на страница във Facebook, всичко е обяснено конкретно, подробно и е илюстрирано с подходящи примери.

За мен е удоволствие да ви представя „Бизнес платформа за успех“ или как да изградим сами и с минимална инвестиция всички компоненти на своята платформа за успех в онлайн бизнеса.

 

Share This