Може да отвори или да затвори множество врати пред нас, да ни изстреля в космоса или да ни закопае на дъното… Що е то?

pbrand-1-woo

Радвам се, че познахте, да, това е личната марка и репутация, които имаме и които сме изградили с годините.

Както всички знаем, репутацията се гради бавно и трудно и може да бъде срината за минути и часове. Всеки експерт, консултант, професионалист има нужда от да се позиционира добре и да изгради безупречна репутация, ако иска да спечели сериозни клиенти, „тлъсти“ поръчки или просто да заеме така дълго желаната високоплатена управленска позиция.

В съвременния свят, когато първата работа на вашия потенциален клиент, партньор или работодател е да потърси повече информация за вас в Интернет, проява на нехайство и чисто професионално самоубийство е да не се погрижите за собствения си онлайн имидж.

От доста време исках да създам подобен курс, като споделя знанията и опита си и поводът се появи в лицето на страхотните, позитивни и прогресивни членове на „Ротаракт клуб – София сити“. Изключително съм им благодарен за поканата, която отправиха към мен. Аз пък от своя страна се подготвих и се получи една много приятна и интересна лекция.

На мен ми беше много приятно да споделя знания и опит по темата в компанията на млади и интелигентни хора, а за полезността съдя по огромния брой въпроси, които се наложи да бъдат ограничени „насилствено“, за да може все пак лекцията да приключи. 🙂 Ето и малко снимки от събитието.

Като видях огромния интерес към темата, аз разширих и преработих някои части на презентацията, записах една солидна купчина видеоуроци и ето, появи се новият онлайн курс „Изграждане на лична марка и репутация онлайн – краткият път към успеха„.

Ако проявявате интерес по темата, в курса ще научите:

  • Основни понятия
  • Моята история
  • Тристъпковият път към успеха
  • Защо са важни блоговете?
  • Как да използваме социалните мрежи?

Повече информация за курса можете да научите, като прочетете описанието му или като се регистрирате за него (горещо препоръчвам)!

Ще се радвам да споделите впечатленията си.

Share This