Всеки, с когото съм говорил за сайтове, ми е споменавал, че иска да печели повече от своето онлайн начинание. Монетизацията беше и продължава да бъде актуална тема. За съжаление, в Интернет пространството има твърде много „плява“ и недостатъчно полезна и практическа информация по тази тема.

Тъй като съм на дигиталното поле от 1999 г, пред очите ми изгряха (а някои и залязоха) множество технологии, подходи, идеи и начини за монетизиране на уебсайтове, за изграждане на онлайн бизнес модели.

Много от тях аз изпробвах лично, а за други успях да проуча задълбочено.

И тъй като всеки бизнес има нужда от свежи парични постъпления, особено в условията на ожесточена конкуренция и невъобразима динамика, точно затова, реших да подготвя нов онлайн курс, който да обобщава моя опит.

Този онлайн курс има за цел да помогне на собствениците на малки и средни бизнеси да подобрят финансовия потенциал на своите сайтове.

Нарекох курса „Печелившият уебсайт“.

pw-landing-page-header

От днес стартират регистрациите за него, а самият той отваря врати на 2 ноември 2015 г.

Подготвил съм ви седем главни модула:

  1. Въведение в монетизацията и преглед на курса
  2. Как можем да печелим от сайта си?
  3. Как губим пари от сайта си?
  4. Как да умножим печалбите от сайта си
  5. Как да унищожим загубите
  6. Инструменти
  7. План за действие

Всеки от тези модули разкрива специфичен акцент от монетизацията на даден сайт, като завършва с практическа част.

Както и при предишни мои курсове, давам възможност на най-ентусиазираните онлайн предприемачи да се сдобият с пропуск на по-изгодна цена, ако реагират по-бързо от другите. Ранните регистрации за курса са до 18 октомври (неделя), като след това стартира стандартната регистрационна кампания.

Ако искате да направите сайта си по-печеливш, вижте пълната информация за курса на специално подготвената за това страница.

Ще се радвам да споделите своите впечатления, въпроси и забележки.

Share This