Разпродажба!

Пакет “Електронна търговия”

360.00 лв.

Най-доброто, което можете да направите за своя онлайн магазин, малък или голям. Know-how, идеи и структура, която ще ви позволи да преосмислите важните неща в своя ecommerce бизнес и да го ускорите по пистата на успеха.

Какво е включено? Два ключови мастер курса + бонуси.

А, освен това има и подарък – истинска книга „Мъдростите на Борил“ (вкл. безплатна доставка).

Пакет „Електронна търговия“

Електронната търговия преживява небивал растеж в наши дни, допълнително ускорен от COVID реалността. Стотици хиляди, дори милиони, начинаещи и напреднали предприемачи се хвърлиха на това бойно поле…

И установиха, че не е лесно да се пробие. Не е лесно да се достигне break-even, да не говорим за печалба.

Обемът от информация по темата, в Интернет, е огромен, необозрим. Ecommerce предприемачите, обаче, не разполагат с неограничено време за проучвания.

Тук се появява специалният пакет „Електронна търговия“, достъпен на BORILBOGOEV.COM. Той съдържа два ключови мастер курса и бонус, които обхващат цялата картина от структурирането на един ecommerce бизнес, до неговото оптимизиране и растеж.

А, освен това има и подарък, истинска книга – „Мъдростите на Борил“ (с включена безплатна доставка).

Мастер курсове на стойност 360 лв.

Единствените два онлайн курса, които са ви необходими за изграждане и развитие на вашия ecommerce бизнес. Всичко останало е практика, прилагане на наученото, непрекъснато подобрение.

Въведение в електртонната търговия

Как да изградим успешен онлайн магазин от нулата – стъпка по стъпка. Целият процес и всички елементи на един ecommerce бизнес са обхванати детайлно. Курсът може да служи както за обучение, така и като план за действие (checklist).

Стандартна цена: 180 лв.

Тотална оптимизация за продажби

Как да запушим дупките, през които изтичат ресурсите ни и как да подобрим резултатите на нашия онлайн магазин. Обучението съдържа практически модули и материали, обхващащи основната дейност на онлайн магазина, имейл маркетинг подобрения, ценови стратегии, точки на оптимизация.

Стандартна цена: 180 лв.

Работилници и лекции на стойност 144 лв.

Това са мини-онлайн курсове, които са с продължителност между 1 и 3-4 часа и представят теоретични или практически аспекти на дадена тема. Могат да ви дадат много идеи за подобрение, развитие на бизнеса и повишаване на вашата продуктивност.

Анатомия на трафика

Успешни стратегии за осигуряване на пълчища от заинтересувани и мотивирани посетители към вашия уебсайт, блог или страница.

Стандартна цена: 48 лв.

Как да вдигнем самолета

Имате идея за бизнес, но нямате бюджет за маркетинг и достигане до клиентите? Това е проблем… Който има решение.

Стандартна цена: 48 лв.

Тайната книга на Маите

14-те техники, които ни позволяват да владеем ума и сърцето на потенциалния клиент и стъпка-по-стъпка – неусетно и сигурно – да го доведем до съзнателното решение за осъществяване на покупка.

Стандартна цена: 48 лв.

И, разбира се: „Мъдростите на Борил“

Получавате книгата – подарък, включително и с безплатна доставка до посочен от вас адрес. Приятно четене! 🙂

Борил Богоев

Мъдростите на Борил

СЪБРАНИ СЪЧИНЕНИЯ

Тази книга не е роман или сборник с разкази и статии. Това е мултидименсионно, виртуално, ментално преживяване на материален носител. И освен това, върши много работа при подпиране на прозореца, за да не се затвори от течението.

Как се посреща от читателите ли? 100% позитивно отношение. Направо съм шокиран!

Време е за действие

Както казва един Анонимен автор: „Най-краткият отговор е действието!“ А аз бих добавил: „Вашият онлайн магазин няма да се изстреля сам в космоса на ecommerce славата и успеха!“

Предложението важи само до 23:59 на 31 май 2022 г.

Share This