Разпродажба!

Пакет “Електронна търговия”

300.00 лв.

Най-доброто, което можете да направите за своя онлайн магазин, малък или голям. Know-how, идеи и структура, която ще ви позволи да преосмислите важните неща в своя ecommerce бизнес и да го ускорите по пистата на успеха.

Какво е включено? Два ключови мастер курса.

А, освен това има и подарък – истинска книга „Мъдростите на Борил“ (вкл. безплатна доставка).

Пакет „Електронна търговия“

Електронната търговия преживява небивал растеж в наши дни, допълнително ускорен от COVID реалността. Стотици хиляди, дори милиони, начинаещи и напреднали предприемачи се хвърлиха на това бойно поле…

И установиха, че не е лесно да се пробие. Не е лесно да се достигне break-even, да не говорим за печалба.

Обемът от информация по темата, в Интернет, е огромен, необозрим. Ecommerce предприемачите, обаче, не разполагат с неограничено време за проучвания.

Тук се появява специалният пакет „Електронна търговия“, достъпен на BORILBOGOEV.COM. Той съдържа два ключови мастер курса, които обхващат цялата картина от структурирането на един ecommerce бизнес, до неговото оптимизиране и растеж.

А, освен това има и подарък, истинска книга – „Мъдростите на Борил“ (с включена безплатна доставка).

Мастер курсове на стойност 360 лв.

Единствените два онлайн курса, които са ви необходими за изграждане и развитие на вашия ecommerce бизнес. Всичко останало е практика, прилагане на наученото, непрекъснато подобрение.

Въведение в електртонната търговия

Как да изградим успешен онлайн магазин от нулата – стъпка по стъпка. Целият процес и всички елементи на един ecommerce бизнес са обхванати детайлно. Курсът може да служи както за обучение, така и като план за действие (checklist).

Стандартна цена: 180 лв.

Тотална оптимизация за продажби

Как да запушим дупките, през които изтичат ресурсите ни и как да подобрим резултатите на нашия онлайн магазин. Обучението съдържа практически модули и материали, обхващащи основната дейност на онлайн магазина, имейл маркетинг подобрения, ценови стратегии, точки на оптимизация.

Стандартна цена: 180 лв.

И, разбира се: „Мъдростите на Борил“

Получавате книгата – подарък, включително и с безплатна доставка до посочен от вас адрес. Приятно четене! 🙂

Борил Богоев

Мъдростите на Борил

СЪБРАНИ СЪЧИНЕНИЯ

Тази книга не е роман или сборник с разкази и статии. Това е мултидименсионно, виртуално, ментално преживяване на материален носител. И освен това, върши много работа при подпиране на прозореца, за да не се затвори от течението.

Как се посреща от читателите ли? 100% позитивно отношение. Направо съм шокиран!

Време е за действие

Както казва един Анонимен автор: „Най-краткият отговор е действието!“ А аз бих добавил: „Вашият онлайн магазин няма да се изстреля сам в космоса на ecommerce славата и успеха!“

Предложението важи само до 23:59 на 30 септември 2022 г.

Share This