ОМРЪЗНА ЛИ ВИ ДА КУПУВАТЕ КУРС СЛЕД КУРС?

ОБУЧЕНИЕТО Е БЕЗКРАЕН ПРОЦЕС, НО НАШИТЕ ФИНАНСИ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА БЕЗКРАЙНИ

 

ЗАПИТАХ СЕ: „КАК ДА НАПРАВЯ СТОТИЦИТЕ ВИДЕА И МАТЕРИАЛИ В САЙТА СИ, ПО-ДОСТЪПНИ?“

… И НАМЕРИХ ОТГОВОРА…

Здравейте,

Казвам се Борил Богоев и за последните 16 години научих доста за онлайн бизнеса, интернет маркетинга и електронната търговия.

От 2011 година, стартирайки със своя първи онлайн курс – „Летящ старт в Интернет маркетинга“ – аз започнах да споделям своето знание и опит. Да го правя е мисия и удоволствие за мен.

През последните 5 години създадох 14 онлайн курса в областта на онлайн бизнеса и маркетинга (и съм планирал, за следващите 12 месеца да създам поне още толкова обучения). Стотици курсисти преминаха обученията и използваха наученото за своите бизнеси или в работата си.

Понякога, обаче, необходимостта от повече знания, изисква по-голяма инвестиция – да се закупят няколко курса. И това не винаги хармонира с бюджета на всеки.

Но за какво ми е цялото това знание, ако то не може да достигне до максимален брой хора и да донесе стойност, полза и успех в техния бизнес и живот?

Реших да взема, както се казва, „крути мерки“…

ПРЕДСТАВЯМ ВИ:

„АБОНАМЕНТИТЕ НА БОРИЛ“

НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА СВОЕТО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ОНЛАЙН

1. ПЪЛЕН ДОСТЪП

Получавате пълен достъп до всички курсове и материали в Учебната зона на BORILBOGOEV.COM.

2. НИСКА ЦЕНА

Заплащате много ниска цена за участие в обученията. Минимална част от пълната цена на всеки от курсовете.

Z

3. СТИМУЛ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Абонаментът (и достъпът ви) е месечен или годишен. Това ви дава силен мотив да преминете обученията своевременно.

КАК РАБОТЯТ „АБОНАМЕНТИТЕ НА БОРИЛ“?

ДА НАПРАВИМ КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ТОВА, КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ И КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА НАПРАВИТЕ…

1. ИЗБЕРЕТЕ СРОК

Изберете за какъв период от време искате да получите достъп до Учебната зона на BORILBOGOEV.COM – един месец или една година.

2. НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Натиснете съответния бутон, по-долу на тази страница, и направете своята поръчка.

3. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТЪП

След получаване на плащането по вашата поръчка, получавате пълен достъп до всички курсове и материали в Учебната зона.

4. ПОДНОВЯВАНЕ

При изтичане на заплатеният от вас период, ще ви подсетя. Ако желаете, можете да подновите абонамента си.

Q

5. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОСТЪА

Ако изберете да не подновите абонамента си, вашият достъп до обученията се прекратява.

6. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Можете да възстановите по всяко време абонамента си, дори той да е бил прекратен за известно време.

ПРЕГЛЕД НА „АБОНАМЕНТИТЕ НА БОРИЛ“:

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ, АКО СЕ АБОНИРАТЕ?

ПО-ДОЛУ СА ДАДЕНИ КУРСОВЕТЕ И МАТЕРИАЛИТЕ, С ТЯХНАТА СТОЙНОСТ, АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ГИ ЗАКУПИТЕ ПООТДЕЛНО. ТАКА МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ КОЛКО СПЕСТЯВАТЕ, КОГАТО СЕ АБОНИРАТЕ.

КАКВО ПРЕДСТОИ В „АБОНАМЕНТИТЕ НА БОРИЛ“?

ЕТО И СПИСЪК НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЛЕКЦИИ, ОБУЧЕНИЯ, ИНТЕРВЮТА, КУРСОВЕ И МАТЕРИАЛИ, КОИТО ПЛАНИРАМ ДА ПУБЛИКУВАМ В СЛЕДВАЩИТЕ СЕДМИЦИ И МЕСЕЦИ (И КОИТО ЩЕ БЪДАТ ДОСТЪПНИ ЗА ВАС, АКО СТЕ АБОНИРАНИ):

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ

  • Успешната дигитална кампания – планиране и провеждане
  • Изкуството да впечатляваш
  • Изкуството на продажбата
  • Клиентът е цар!
  • Multi-Loop Marketing: Безкрайната фуния на продажбите
  • Дигитален маркетинг мениджмънт – стъпка по стъпка
  • Креативни екипи – как да превърнем екипа си в машина за идеи
  • Копирайтинг стратегии и тактики за хипнотично писане
  • Успешен консултантски бизнес – стъпка по стъпка
  • Успешен Freelance бизнес – стъпка по стъпка

ИНТЕРВЮТА С УСПЕШНИ ЕКСПЕРТИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ

СЕСИИ С ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ

РЕВЮТА И КРИТИКИ НА ИЗПРАТЕНИ ОТ ВАС САЙТОВЕ

ЗАПИСИ НА УЕБИНАРИ, КОИТО НЯМА ДА СА ПУБЛИЧНО ДОСТЪПНИ

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА ЗА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ НА МОИ ПАРТНЬОРИ

И СЕГА, НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС:

ВИДОВЕ АБОНАМЕНТИ И ТЕХНИТЕ ЦЕНИ

 

КОЛКО БИХТЕ ИНВЕСТИРАЛИ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ ПРАКТИЧЕСКИ ЗНАНИЯ, В ТОЧНИЯ МОМЕНТ?

Предлагам на вашето внимание три варианта за абонамент.

Можете да тествате включеното в Учебната зона съдържание и да преминете интензивно обучение – месец за месец.

Можете да се абонирате за една година и спокойно да преминете необходимите ви курсове.

А можете да закупите „вечен достъп“ и повече никога да не се притеснявате, че трябва да плащате абонаментна такса, като в същото време получавате достъп до всички съществуващи и предстоящи обучения.

Изборът е ваш!

ДРУГИТЕ ЗА МЕН И МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ:

ВИЖТЕ КАКВИ ОТЗИВИ ДАВАТ МОИТЕ КУРСИСТИ, КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

През цялото ни познанство Борил се превърна в нещо като мой виртуален ментор, чийто ценни съвети са ми помагали изключително много и то в доста напрегнати моменти.

Не се сещам вече за всички пъти, в които Борката ми е подавал ръка за проблеми, които съм имал в различни области от неговия дълъг професионален опит в дигиталния маркетинг и правенето на страхотни сайтове.

Ще Ви призная нещо – когато пиша на Борил, нямам търпение да ми отговори, защото от минали разговори с него знам, че и този път ще ми предложи най-добрият съвет, свързан с дигиталния маркетинг.

Христо Стоянов

Lifehack.bg

Имам удоволствието да познавам и работя вече втора година с Борил. Впечатли ме в действие, по време на семинара “Интернет Маркетинг с нулев бюджет” и по-точно с презентацията си Еmail Кama Sutra.

Както в живота, така и в бизнеса, да намериш точния партньор е късмет! Е, аз имах този, да открия Борил, екипно да творим и се наслаждаваме на взаимната ни работа. Благодарение на неговия изключителен професионализъм и всеотдайност в работата, аз смело твърдя, че ние имаме едно от най-качественото маркетинг онлайн присъствие сред нашите конкуренти.

Едно голямо мерси на един голям ЧОВЕК!

Дарина Христова

Brand Manager, Pierre Fabre Bulgaria

Работил съм многократно с Борил, следя развитието на онлайн курсовете му от години и неведнъж сме били заедно лектори на дигитални събития. Впечатленията ми винаги са били за прецизност и задълбоченост на познанията в съчетание с приятно поднесен хумор.

Наскоро имах възможността да работя с него по сложен проект за създаването на поредица от обучения по поръчка за конкретен клиент, който изискваше всички елементи и примери да отговарят на тясно специализирана ниша. Борил имаше за задача да бъде основен лектор и автор на обученията, с чиято роля той се справи на завидно високо ниво, допълвайки и подобрявайки курсовете през целия изтощителен процес.

За мен не остават съмнения дали да продължа съвместната си работа с него и в бъдеще.

Бисер Вълов

BEYOND ID Studio

Работата на екипа на Вива кредит с Борил Богоев беше истинско удоволствие. Изключително компетентен, ерудиран, с невероятна харизма и чувство за хумор. Борил успя да научи екипа ни на истински онлайн маркетинг и ни показа начините да се развием като различната компания в онлайн пространството. След като приключихме съвместната ни работа той продължи да се интересува от всичко, случващо се във фирмата и да ни дава своите ценни съвети. С удоволствие бихме потърсили услугите му и за бъдещи наши проекти.

Драгомира Павлова

Вива Кредит

Работили сме с Борил многократно, като той е бил лектор на много наши събития. За мен Борил е един от най-добрите лектори (със сигурност е в топ 3) на маркетинг теми в България.

Ние сме работили с над 100 лектора на подобни теми, така че това може да ви говори много! Най-важното за мен е, че Борил е страхотен човек и е винаги готов да помогне както може.

Изключително точен, прецизен и усмихнат!

Ованес Ованесян

Web & Events

Често търсим партньори, но рядко сме напълно удовлетворени от начина им на мислене и на действие. Борил е един рядко срещан партньор. С него се работи с лекота.Това се дължи на неговите професионализъм и увереност. С него може да очаквате стриктно спазени срокове и методичност! Целенасочен и организиран е.

Любомира Любенова

Медия Старт

Boril Bogoev е персонален бренд в българския уеб. Един от най-активните хора, с които съм се срещала. 24х7 онлайн и не знам как успява – но също толкова време офлайн? Странно… Ще го срещнете на всяко голямо и интересно събитие за уеб бизнес и той неизменно ще бъде сред основните лектори, от които много ще научите.

Вдъхновяващ. Страхотен мотиватор, ментор и обучител. Вижда тенденциите и май е сред първите, които ги анонсират. В чисто човешки план – старомодно (в най-хубавия смисъл на тази дума) добронамерен и открит.

Ех, като всеки умен българин се занимава с доста неща и проекти. Понякога имам чувството, че е на 100 места едновременно. Но може би пък точно това е неговото предимство? Харесва ми, че ако сгреши, винаги си го казва, което не е често срещано в родното уеб (и не само) пространство.

Поли Козарова

Маркетинг буркан

Борил е страхотен човек с голяма усмивка и още по-големи умения в областите на маркетинга и комуникациите. Винаги е приятно да работиш с хора, които гонят креативността, вместо рутината. Едно е сигурно – дадете ли му творческата свобода да направи своята магия, резултатите за вашия бизнес ще бъдат налице!

Димитър Николов

MediaBit

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА:

АБОНАМЕНТЪТ ВИ ДАВА ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ВСИЧКО

 

Share This