Доста неща ми харесаха в курса. Да започна с ДОСТЪПНОСТТА. За човек като мен, който работи работа, нямаща нищо общо с онлайн маркетинга и онлайн бизнеса е доста трудно да намери свободно време да се развива в тази област, камо ли да посещава така необходимите му курсове, семинари и т.н, които по принцип са почти винаги в София. А 150лв за бензин нещо не мога да намеря свободни всеки път!

Но се появи Борил Богоев и той даде възможност на хора като мен да се възползват от онлайн обученията по един страхотен начин. Помислете само: стоите си на любимия стол вкъщи, само по долни гащи сте, разкрачили сте се както ви харесва, пиете каквото обичате и в същото време гледате онлайн курс с информация, която може би на живо нямаше да е така поднесена.

Първо защото ще сте доста по разсеяни от хората около вас и второ: да ви обърнат инидивидуално внимание точно на вас е малко трудно, колкото и да парадират с това на различните семинари на живо, защото просто физически е малко невъзможно. И точно в този ред на мисли идва второто нещо, което ми хареса.

След всеки модул аз като курсист имах възможност да седна, да помисля кое не ми стана ясно и да попитам Борил в подходяща писмена форма в отредения за това форум, като много важното за мен беше, че мога спокойно да седна и да формулирам въпроса си по най-добрия начин.

Къде на живо ще можете да седнете да мислите как точно да зададете въпрос. Обикновено изтрелвате това, което ви дойде на ум. И третото нещо, което беше доста важно е достъпната цена. Може и да е страхотен курс, но ако цената не беше такава надали щях да се запиша.