post-testimonials-1

Едно е да си се хвалиш сам, а съвсем различно е хора, които уважаваш да ти кажат какво мислят за теб в прав текст. Помолих някои от моите клиенти и партньори да дадат мнението си за моя милост и за нашата съвместна работа и ето какво ми написаха най-чевръстите. Те ми отговориха за по-малко от 24 часа. Благодаря от сърце!

Драгомира Павлова, Вива Кредит ООД

VivaCredit.bgMMoney.bg

dragaРаботата на екипа на Вива кредит с Борил Богоев беше истинско удоволствие. Изключително компетентен, ерудиран, с невероятна харизма и чувство за хумор. Борил успя да научи екипа ни на истински онлайн маркетинг и ни показа начините да се развием като различната компания в онлайн пространството. След като приключихме съвместната ни работа той продължи да се интересува от всичко, случващо се във фирмата и да ни дава своите ценни съвети. С удоволствие бихме потърсили услугите му и за бъдещи наши проекти.

Любомира Любенова, Медия Старт

Media-Start.net

lyubomiraЧесто търсим партньори, но рядко сме напълно удовлетворени от начина им на мислене и на действие. Борил е един рядко срещан партньор. С него се работи с лекота.Това се дължи на неговите професионализъм и увереност. С него може да очаквате стриктно спазени срокове и методичност! Целенасочен и организиран е.

Поли Козарова, Маркетинг буркан

MarketingBurkan.com

polyBoril Bogoev е персонален бренд в българския уеб. Един от най-активните хора, с които съм се срещала. 24х7 онлайн и не знам как успява – но също толкова време офлайн? Странно… Ще го срещнете на всяко голямо и интересно събитие за уеб бизнес и той неизменно ще бъде сред основните лектори, от които много ще научите. Вдъхновяващ. Страхотен мотиватор, ментор и обучител. Вижда тенденциите и май е сред първите, които ги анонсират. В чисто човешки план – старомодно (в най-хубавия смисъл на тази дума) добронамерен и открит. Ех, като всеки умен българин се занимава с доста неща и проекти. Понякога имам чувството, че е на 100 места едновременно. Но може би пък точно това е неговото предимство? Харесва ми, че ако сгреши, винаги си го казва, което не е често срещано в родното уеб (и не само) пространство.

Ще продължавам да споделям и следващите отзиви, защото как да не се похвали човек, когато добри хора говорят добри неща за него. А иначе всичките ще си ги трупам в страничката „За мен“.

Share This