Пълен, безсрочен достъп до Учебната зона = 20 лв? (до 30.04.2020 г.)

Подгответе се за новия дигитален ред с ключови програми, мастер курсове, обучения и работилници по дигитален маркетинг, онлайн бизнес и продуктивност, създадени от Борил Богоев.

Какво има в Учебната зона?

„Учебната зона“ е онлайн пространство, където публикувам подготвените от мен онлайн обучения. Тук, студентите на BORILBOGOEV.COM влизат със своето потребителско име и парола и участват в обученията. Всеки студент може да кликне на съответният курс, да отвори избран модул, да гледа видеоуроците и да изпълнява практическите задачи.

В момента има публикувани 18 обучения в областта на онлайн бизнеса, дигиталния маркетинг и продуктивността. Те са планирани и създадени да ви бъдат полезни – за вас, за вашия бизнес или кариера.

Ето и наличните обучения, „поименно“ (кликнете на раздела, за да видите обученията в него)…

Общо: 18 онлайн обучения, на стойност 2160 лв!

Как да се сдобиете с всичко това, само за 20 лв (преди 30.04.2020 г.) и да спестите 2140 лв?

Ключът е в „Мъдростите на Борил“

„Мъдростите на Борил“ е леко, приятно и полезно четиво, изключително полезно за дните на домашна изолация. Книгата ще повдигне духа ви, ще даде нови идеи и перспектива, както и знания от реалния живот, маркетинг и бизнес.

„Много готино чувство за хумор. Много смислена и полезна информация, която е представена във формат, лесен за четене и възприемане.“

А до 30-ти април 2020 г., тази многофункционална книга е и ключът към вашия пълен, безсрочен, безценен достъп до Учебната зона на BORILBOGOEV.COM, само за 20 лв.

Ето какво е необходимо да направите:

Z

Купете „Мъдростите на Борил“ от Озон.бг

Z

Снимайте се с книгата и публикувайте снимката във Facebook, като ме тагнете на нея.

Z

Препратете ми имейлът-потвърждение на вашата доставена поръчка от Ozone.bg.

До 24 часа след изпълнението на Стъпка 3, ще получите данни за вход в Учебната зона с пълен, безсрочен, достъп до всички обучения.

Защо да го правите?

Наличните в момента обучения са на стойност 2160 лв, а книгата струва 20 лв.

Направете първата стъпка

Посетете  Ozone.bg и вземете „Мъдростите на Борил“.

Share This