Борил Богоев

Мъдростите на Борил

СЪБРАНИ СЪЧИНЕНИЯ

Тази книга не е роман или сборник с разкази и статии. Това е мултидименсионно, виртуално, ментално преживяване на материален носител. И освен това, върши много работа при подпиране на прозореца, за да не се затвори от течението.

Изпратих книгата на 700 човека, още преди да е издадена.

Ето как реагираха те…

„Мъдростите на Борил“ се чете на един дъх. Много приятно и плавно въвличаш от тема в тема. Харесва ми как, с напредване на страниците, сложността на материята също се повишава. Казваш изключително ценни неща… стига човек да е готов да ги попие, разбере, анализира и използва. Окриляваш и заземяваш, намерил си златната среда. Даваш конкретни идеи за действие и то такива, които работят.“ – Тиа Станкова, Dressed by Tia

 

„Продъжавай да вдъхновяваш хората! Дерзай! Изключително доволна съм от лекия и забавен начин на писане!“ – Цвета Тодорова

 

„Невероятно забавна и полезна! Благодаря!“

 

„Харесва ми стилът на писане – лек, забавен и увличащ!“

Малко повече за

Борил Богоев

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант, лектор и автор.

Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 18 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.

Бивш маркетинг директор на Koketna.com (част от групата BFashion), в момента основната дейност на Борил са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Той е създател на онлайн обученията „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Тотална оптимизация за продажби“, „Една работа, две заплати“, „Как да си направим професионален уебсайт“, „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил, силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание. Освен това, много обича да пише книги.

Борил е автор на книгите „18 идеи за допълнителен доход“, „MASTER of SLIDES“, „Блог маса“, „77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес“, съавтор в „Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“.

Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет. Специализира в областта на маркетинг автоматизацията, оптимизацията за продажби и изграждането на ефективни бизнес модели.

Създадени онлайн курса

Години в дигиталния бизнес

човека, обучени от автора

Какво ще намерите в книгата?

Мъдрости за Живота

Какво научих от живота до тук. Просто споделям, за да ви спестя някои тесли по дългия път.

Мъдрости за бизнеса

Не че съм големия бизнесмен, но имам опит, а и наблюдения. Реших, че може да са ви полезни.

Мъдрости за маркетинга

Някои от най-важните прозрения в областта на маркетинга, които получих през последните 18 години.

{

Много готино чувство за хумор. Много смислена и полезна информация, която е представена във формат, лесен за четене и възприемане.

– Анонимна критика

3 важни причини да искате да имате тази книга сега

Причина 1

Ергономия

Можете да си поставите монитора върху нея и така той ще бъде на нивото на очите ви, което ще ви попречи да се прегърбите с годините работа на компютър.

Причина 2

Практическа полезност

Можете да поставите книгата върху купчина листове и хартийки и така вятърът няма да ги издуха от вашето бюро, ако отворите прозореца, за да проветрите помещението.

Причина 3

Преносимост

Можете да я четете на различни места (в тоалетната, в градския транспорт, на плажа, докато чакате на опашка и т.н.), да подчертавате и зачертавате, да огъвате страниците и дори да ги късате, за да си свиете цигара.

Време е да започнем да четем книгата

Какви са вариантите?

Твърди корици

Цена: 25 лв

Меки корици

Цена: 20 лв

Kindle версия

Очаквайте!

Цена на доставка за цялата страна: 3 лв.
Използвам услугите на RAPIDO. Моля, не посочвайте като адрес за доставка офис на Еконт или Speedy.
Нямам възможност да изпращам книги с автограф, макар че ми се иска, тъй като физически не съм в България.
Заплащането на поръчката става с наложен платеж (при получаване).

Забележка: В книгата ще намерите и една приятна изненада – промо-код за 70% отстъпка за моите онлайн обучения.

Share This