Уебинар №001: Летящ старт

27 ноември 2018 / вторник от 20:00

Първият от „Уебинарите“, в който ще засегнем 5 важни теми и ще имаме конкретно, практическо съдържание, наситено и без празни приказки.

Участието е напълно безплатно. Събитието е изцяло онлайн.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

За „Уебинарите на Борил“

Притежавам две основни неща: над 18-годишен опит в дигиталния маркетинг и желание да го споделям. Иска ми се Уебинарите да станат редовно случващо се събитие, където да споделям своя опит и да обсъждаме нови идеи, да отговарям на въпроси и да ви срещам с интересни хора.

Дали ще стане така, бъдещето ще покаже.

Колкото до днешния уебинар, той се очертава да е доста интересен…

Уебинар №001: Летящ старт

27 ноември 2018 / вторник, 20:00 ч.

20:00 ч.
Въведение

 

Каква е идеята на уебинара? Някои въвеждащи теми? Организационни въпроси.

20:10 ч.
Маркетинг стратегия

от 1 страница

Матрица за създаване на маркетинг стратегия, която можем да обхванем с един поглед. Основни елементи – визуализиране на една страница. Детайли.

20:20 ч.
Топ 5 фактора

от които зависи конверсията

Всеки собственик на онлайн магазин иска да има по-голяма конверсия, повече продажби и по-голям оборот. Но ако не използваме тези 5 фактора, всички наши останали усилия може да се окажат безполезни.

20:30 ч.
Множество нишки от доходи

за всеки бизнес?

Как да изградим множество нишки от доходи за всеки тип бизнес. Възможно ли е всеки бизнес да има повече от един поток от приходи?

20:40 ч.
Как да определим

„тарифата“ си?

Специално за консултанти, коучове, инструктори и фрийленсъри – как да изчислим какви суми да искаме от клиентите си на час и как да подходим към своето ценообразуване.

20:50 ч.
Въпроси и отговори

Можете да задавате въпроси в чата на уебинара, а аз ще се постарая да отговоря на повечето от тях, в рамките на 10-те минути до края на уебинара.

Лектор

Чудите се кой ще говори на уебинара?

Борил Богоев, Ph.D.
Борил Богоев, Ph.D.

Маркетинг човек

Искате да предложите тема или личност, която да интервюирам?

Къде ще се проведе събитието?

Това е онлайн уебинар. За да присъствате, не е необходимо да излизате от дома или офиса си. Трябва ви само компютър с връзка към Интернет.

Събитието е безплатно, но има място само за 100 човека!

Присъствието на уебинара е напълно безплатно. Необходима е само регистрация. Софтуерът, обаче, има ограничение за броя участници – трябва да са не повече от 100 човека.

Share This