УИКЕНД ПАЗАРУВАНЕ НА ЗНАНИЯ

60% отстъпка на всички програми и мастер курсове в учебната зона. Само до неделя.

Имаш ли нужда от знания и умения, така както имаш нужда от нови дънки или обувки? 
Или не го усещаш като чак толкова голяма нужда?

Истината е, че в момента, в който застанеш, пред бъдещия си работодател, потенциалния си клиент или своя екип, тогава осъзнаваш, че май красивите дрехи, с които си, няма да окажат особено влияние върху преценката за теб или за успеха на дадения проект.

Аз съм маниак на тема знания, книги, обучения. Всеки месец харча стотици левове за книги и онлайн/офлайн семинари и обучения. Знам, че не си длъжен да бъдеш като мен. Въпреки това, сигурен съм, че сред моите абонати имам сродни души.

За тях, за теб (ако си от тази група хора), за първи път в историята на моя онлайн магазин, стартирам „Уикенд пазаруване за знания“! Какво означава това, ли? Ето какво:

От днес, до 23:59 ч на 10.12.2017 г., цените на всички мои програми и онлайн курсове (най-скъпите ми продукти) ще бъдат намалени с 60%.

Ако желаеш да се включиш в някой тях (особено от по-големите) сега е момента.

И нещо повече, с всяка закупена програма или мастер курс, ще получиш и подарък – едно онлайн обучение, избрано измежду малките курсове и работилници в онлайн магазина ми. Достатъчно е само да напишеш заглавието му в бележките към поръчката си.

Това е всичко. До неделя, практическите знания са с 60% по-достъпни.

Ето и продуктите, които участват в уикенд кампанията:

Знанието е сила! 😉

Share This