Може би си спомняте как започна „Интернет маркетинг с нулев бюджет“ – семинар в полза на малкия и среден бизнес, опитващ се да помогне на участниците да изградят своето ефективно онлайн присъствие и да реализират маркетинг активностите си с минимални инвестиции.

През последните 8 издания, организаторите от Web & Events натрупаха доста опит и (поне според моите наблюдения) всяко от изданията беше по-добро от останалите. Имах честта да бъда лектор в повечето от тях и смея да кажа, че и темите, и лекторите бяха на високо ниво и споделяха страшно много полезна и практична информация с участниците в семинара.

След кратка пауза, тази – страхотна за малкия и среден бизнес – инициатива  се завръща със своето девето издание. Този път на мен се падна честта да защитя честта на марката „Интернет маркетинг с нулев бюджет“.

Новите планове са не да имаме няколко лекции на различни теми, а да се обединим около една голяма тема и да я развием в дълбочина. Така участниците ще получат цялостната картина, вместо разпокъсани (макар и ценни сами по себе си) парчета информация.

Интернет маркетинг с нулев бюджет RELOADED се фокусира върху изграждането на цялостна бизнес платформа, система за осъществяване на вашите маркетинг дейности и то – с минимална инвестиция.

Лектор на всички сесии ще бъда аз и ще се радвам да споделя с вас опита си в тази област.

Семинарът ще продължи един ден и в рамките на това време ще направим пет учебни сесии, като всяка от тези сесии ще бъде със следната структура:

  1. Теоретична част и структурирана информация.
  2. Практически задачи (за изпълнение по време на сесията).
  3. Задачи за самостоятелна работа (след семинара).
  4. Въпроси, отговори, дискусия.

Темите, които възнамерявам да обхвана са следните:

1. Платформата на успеха
Как да изградим стабилна маркетингова архитектура

Сесия А. Маркетинг цели, стратегии и системи.
Сесия Б. Архитектура на успешната маркетингова платформа – елементи, канали, инструменти.

2. Златното съдържание
Как да изградим онлайн присъствие, което ни носи авторитет, популярност и репутация

Сесия А. Златният текст – SEO, copywriting, форматиране, комуникация в зависимост от каналите.
Сесия Б. Златните изображения – визуални криейтиви, водене на окото, calls to action.

3. Пътят на клиента
Печелившата фуния на онлайн продажбите

Сесия А. Структура на фунията, основни принципи на оптимизацията за конверсии, важни елементи.

Информацията от тези пет сесии, както и изпълнените практически задачи, ще ви дадат възможност да превърнете вашия сайт или блог буквално в машина за ангажиране вниманието на потенциалните клиенти и генериране на продажби.

Ако проявявате интерес към тези теми, сега е моментът да кажа, че остава около седмица до семинара. „Интернет маркетинг с нулев бюджет RELOADED“ ще се проведе на 3 юни 2015 г. в Есенс Център. Регистрацията е от 09:00 ч, а с първата сесия стартираме в 09:30 ч.

Пълна информация за семинара можете да получите на официалния сайт, като в същото време, ако имате въпроси по програмата, съдържанието или някоя от темите, моля пишете ми директно във Facebook или по имейл.

Share This