Борил Богоев

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВЪРХОВИ РЕЗУЛТАТИ

– ОТ БОРИЛ БОГОЕВ, PH.D. –

Ако онлайн бизнесът ви е в застой или дори все още не сте го стартирали. Ако не сте доволни от постигнатите резултати. Ако имате  проблем в бизнеса, който не можете да определите или да решите. Сигурен съм, че мога да ви помогна!

ЩЕ ИМАТЕ ПОЛЗА ОТ РАБОТАТА С МЕН,

АКО СЕ РАЗПОЗНАВАТЕ В ЕДИН ИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ДАДЕНИТЕ ПО-ДОЛУ ПРОФИЛИ

КОЙ Е БОРИЛ БОГОЕВ?

– И ЗАЩО СМЯТА, ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ПОЛЕЗЕН? –

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 18+ години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, Интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. Ръководи маркетинг отдели в България и ОАЕ. Работи с клиенти от държави в Европа, Азия, Северна Амерка и Африка.

Създател е на 21 онлайн курса, обучил е над 10,000 човека под формата на обучения на живо и онлайн.

Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет. Силно вярва в силата на Интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Борил Богоев

СИСТЕМИТЕ, ПО КОИТО РАБОТЯ С МОИТЕ КЛИЕНТИ

– СЪЗДАДЕНИ ОТ МЕН, В РЕЗУЛТАТ НА МОЯТА 16-ГОДИШНА ПРАКТИКА –

Multi-Loop Marketing е съвкупност стратегии, тактики и конкретни действия, които с течение на времето обединих в единна система. Тази система включва използването на различни канали като Facebook реклама, имейл маркетинг, автоматизация, социални мрежи и други – заедно –  по такъв начин, че да посрещате, задържате и насочвате своите потребители насочвайки ги рано или късно да закупят от вас това, което им предлагате.
E-commerce Success Matrix е моята система за превръщането на всеки онлайн магазин в машина за пари. Системата се базира на одит, анализ и подобряване на ключовите елементи във вашия онлайн магазин, и прилагането на заложените в нея практики води до забележимо увеличание на продажбите и подобряване на важни параметри на бизнеса ви, като conversion rate, average order value, return on investment, retention rate и други.

КЛИЕНТИ, КОИТО МИ СЕ ДОВЕРИХА

– КОНСУЛТАЦИИ, ОБУЧЕНИЯ, МАРКЕТИНГ –

КОНСУЛТАЦИИ

– БЪРЗА ПОМОЩ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС И ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ –

Консултационните сесии продължават между 1 и 6 часа. Целта е да се намери решение на наболял проблем (или списък с проблеми) и/или да се структурира стратегия и план за действие за целите на маркетинг кампания, изграждане на бизнес модел или работата на електронен магазин.

ПРОУЧВАНИЯ, ОДИТИ, АНАЛИЗИ, ПРОЕКТИ

– ЗАДЪЛБОЧЕНИ ПРОУЧВАНИЯ, ОДИТИ, АНАЛИЗИ, СТРАТЕГИИ И ПЛАНОВЕ ЗА ДЪЛГОСРОЧНИ РЕЗУЛТАТИ –

Когато е необходимо по-задълбочено проучване, анализ или планиране на дългосрочни стратегии и дейности, с моите клиенти, прибягвам до разработване на т.нар. „проекти“. Те позволяват да се подготвя внимателно, да отделя необходимото време за проучване и bfainstorming, анализ и планиране. Резултатът е подробен доклад и среща-консултация по зададената от клиента тема.

АБОНАМЕНТНИ КОНСУЛТАЦИИ И КОУЧИНГ

– АКТИВНА СЪВМЕСТНА РАБОТА ЗА ПОСТИГАНЕ НА СТАБИЛЕН И ВПЕЧАТЛЯВАЩ УСПЕХ –

Понякога (честно казано – доста често) консултациите и проектите не са достатъчни на клиента, защото той има нужда да бъде подкрепян по време на целия процес. А понякога – и побутван. Затова създадох абонаментните програми. Те са форма на динамично менторство, комбинирано с консултации и коучинг. Покриват трите основни направления, в които работя с клиенти. С клиентите работим за 3, 6, 9 или повече месеца, в зависимост от ситуацията и нуждите.

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

– КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ ЗА МЕН  –

През цялото ни познанство Борил се превърна в нещо като мой виртуален ментор, чийто ценни съвети са ми помагали изключително много и то в доста напрегнати моменти.

Не се сещам вече за всички пъти, в които Борката ми е подавал ръка за проблеми, които съм имал в различни области от неговия дълъг професионален опит в дигиталния маркетинг и правенето на страхотни сайтове.

Ще Ви призная нещо – когато пиша на Борил, нямам търпение да ми отговори, защото от минали разговори с него знам, че и този път ще ми предложи най-добрият съвет, свързан с дигиталния маркетинг.

Христо Стоянов

Lifehack.bg

Имам удоволствието да познавам и работя вече втора година с Борил. Впечатли ме в действие, по време на семинара “Интернет Маркетинг с нулев бюджет” и по-точно с презентацията си Еmail Кama Sutra.

Както в живота, така и в бизнеса, да намериш точния партньор е късмет! Е, аз имах този, да открия Борил, екипно да творим и се наслаждаваме на взаимната ни работа. Благодарение на неговия изключителен професионализъм и всеотдайност в работата, аз смело твърдя, че ние имаме едно от най-качественото маркетинг онлайн присъствие сред нашите конкуренти.

Едно голямо мерси на един голям ЧОВЕК!

Дарина Христова

Brand Manager, Pierre Fabre Bulgaria

Работата на екипа на Вива кредит с Борил Богоев беше истинско удоволствие. Изключително компетентен, ерудиран, с невероятна харизма и чувство за хумор. Борил успя да научи екипа ни на истински онлайн маркетинг и ни показа начините да се развием като различната компания в онлайн пространството.

След като приключихме съвместната ни работа той продължи да се интересува от всичко, случващо се във фирмата и да ни дава своите ценни съвети. С удоволствие бихме потърсили услугите му и за бъдещи наши проекти.

Драгомира Павлова

Вива Кредит

Share This